Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

 

 

VILLA BRUCKER – APARTMAN HARRY – ZADAR • City: ZADAR
 • Street: 19 ULICA BR. 17
 • Country: Hrvatska
 • Zip/Postal Code: 23000 ZADAR
 • No. of beds: 4 + 1
 • No. of rooms: 3
 • Sea View: YES
 • Air Condition: YES
 • Parking: YES
 • Balcony / Terrace: YES
 • TV: YES
 • Internet: YES
 • Kitchen: YES
 • Are pets allowed?: YES
 • Ground Floor: NO
 • Swimming Pool/Bazen/Bazen: NO

Owner Name

Villa Brucker

Contact Phone

+385 (0)91/ 228 89 68

VILLA BRUCKER – APARTMAN HARRY – ZADAR - Opis apartmana

Apartman 1 – HARRY: (4+1) smješten je na prvom katu Ville i ima 67qm,a sastoji se od posebnog ulaza iz hodnika stepeništa.

Apartman ima  -Spavaću sobu sa duplim bračnim krevetom, klimom i stropnim velikim ventilatorom.  -Spavaću sobu sa dva odvojena kreveta koji se brzo i lako mogu složiti u dupli bračni krevet, Soba ima klimu i pogled na more.  -Veliki dnevni boravak ima kauč na razvlačenje koji je pomoćni krevet za petu osobu. Klima, TV SAT, Muzička linija sa radio aparatom.  -Kupatilo ima tuš i kadu, te mašinu za pranje rublja.  -Kuhinja je kompletno opremljena, ima frižider od 150l, odvojeni zamrzivač od 50l, štednjak na struju sa pećnicom, mikrovalna, aparat za filter kavu, kuher vode i perilicu suđa. Tu je sav pribor za spremanje i posluživanje hrane. -Balkon ima 12qm sa pomičnom tendom za hladovinu te stolom i stolicama kako bi mogli uživati u prekrasnom pogledu na more i otoke.  -Dvorište je uređeno za ugodan boravak i spravljanje –Gril jela u Gril kučici. Tu je sjenica sa velikim drvenim masivnim stolom i drvene klupe, vrtna klupa ljuljačka. Sve je okruženo cvijećem i zelenilom.  -Ispred kuće je parkiralište za goste.  -Internet

 

Posebnost grada neodoljiva je za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane. Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog  srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. Višestoljetna burna povijest, razaranja i stvaranja ostavili su ožiljke, ali i brojne zapise vremena, današnju vrijednu spomeničku baštinu grada. Iz svih povijesnih razdoblja sačuvane su brojne crkve i spomenici kulture na kojima su vidljiva umjetnička graditeljstva svih stilova. Njih 70-ak nalazi se u samoj povijesnoj jezgri grada, dok njegovi ostali dijelovi s užom i širom okolicom broje preko 600 nepokretnih spomenika kulture  Grad Zadar lako je dostupna destinacija kopnom, morem i zrakom. Ima odličnu prometnu infrastrukturu, kojom je izravno spojen s ostalim većim gradovima Republike Hrvatske: Zagrebom, Rijekom, Splitom i Dubrovnikom, te izuzetne kapacitete i suvremenu uslugu brojnih marina. Kojim god putem odlučite doći u Zadar, prirodne ljepote njegovog krajolika neće Vas ostaviti ravnodušnima. Putnička luka kao i nova turistička luka za cruisere smještene su na samom Poluotoku (starom dijelu grada), što dolazak u Zadar trajektom ili brodom zbog grandioznog pogleda na cijeli grad čini uistinu jedinstvenim doživljajem. Zračni promet, iako s male, ali suvremene međunarodne zračne luke (9 km udaljene od centra), spaja Zadar s većim hrvatskim gradovima te nekim glavnim europskim gradovima (London, Paris, Berlin, Stockholm, Bruxelles, Marseille, Frankfurt, München, Dublin, Liverpool, Oslo, Zürich, Stuttgart, Köln, Düsseldorf, Bratislava, Karlsruhe, Varšava, Göteborg, Haugesund, Wroclaw, Gdansk i Friedrichshafen). Od Zagreba, Rijeke ili Splita dijeli ga svega par sati vožnje suvremenim auto-cestama  Izrazito razvedena obala, otoci i netaknuta priroda mame brojne nautičare upravo na ovo područje. Arhipelag koji broji 24 veća i čak 300-tinjak malih otočića i hridi.

Još prije četrdesetak godina Alfred Hitchcock proglasio je zadarski zalazak Sunca „najljepšim na svijetu“. S njegovim mišljenjem slažu se i brojni turisti koji uživaju u pogledu na zagrljaj mora, zalazećeg Sunca i neba uz zvukove svjetski poznatih Morskih orgulja i čaroliju svjetlosti nove urbane instalacije Pozdrav Suncu.

 

Ad Reference ID: 4725289da4b8afd4

No Tags

2,441 total views, 1 today