Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

 

☆☆☆

APARTMANI BIBA – PAKOŠTANE • City: PAKOŠTANE
 • Street: ZVONIMIROVA 12
 • Country: Hrvatska
 • Zip/Postal Code: 23211 PAKOŠTANE
 • No. of rooms: 6 APARTMANA
 • Sea Distance (m): 5 M
 • Sea View: YES
 • Air Condition: YES
 • Parking: YES
 • Balcony / Terrace: YES
 • TV: YES
 • Internet: YES
 • Kitchen: YES
 • Ground Floor: YES, NO

Owner Name

SIME BAKIJA

Contact Phone

00385 23 381 123 00385 98 181 8936

APARTMANI BIBA – PAKOŠTANE - Opis apartmana

www.apartmani-biba.com

apartmanija.hr – apartmani biba pakoštane

www.Dovolena-chorvatsko.cz. apartmani BIBA pakoštane

Pakoštane apartmani Biba se nalaze u Pakoštanima, odmah uz prekrasnu plažu Janice. Apartmani su smješteni u obiteljskoj kuči i imaju terase s pogledom na more. Svi apartmani Biba imaju klima uređaj i satelitsku televiziju. U prizemlju kuče je mali obiteljski restoran sa bogatom ponudom tradicionalnih dalmatinskih jela. Za sve naše goste je osiguran parking te vez za brod koji se nalazi odmah ispred kuče. Nudimo posebnu ponud za sve one koji žele imati dozvolu za voditelje čamca, svih vrsta brodova do 12 m dužine, u vrlo kratkom roku. Osim navedenog imamo u ponudi i školu ronjenja. Obratite nam se s povjerenjem – apartmani Biba su idealna destinacija za Vaš nezaboravni odmor.

 

Pakoštane je svojim smještajem između prekrasnog Jadranskog mora i Vranskog jezera idealna kombinacija za aktivan obiteljski odmor u srednjoj dalmaciji. Samo Pakoštane ljeti obiluje događanjima zabavnog sadržaja. Bogata je ponuda sportskih terena u samim Pakoštanima. Posebnu atrakciju čine prekrasne biciklističke staze što prolaze oko cijelog Vranskog jezera. Vransko jezero je omiljena destinacija za sportski ribolov. Pakoštane je povezano brodskom vezom s obližnjim otokom Vrgada, omiljenom destinacijom za jednodnevne kupače. Na plažama Pakoštana je moguče unajmiti brod, tako da možete samostalno otkrivati sve ljepote obližnjih Pakoštanskih otočića. Otkrijte i Vi sve ljepote Pakoštana i obližnjih Nacionalnih parkova i povijesnih znamenitosti

—————————————————————————————————————–

APARTMAN 1

Apartman je smješten na 1 katu. Predviđen je za ugodan boravak 4 – 5 osoba Ima 2 dvokrevetne sobe, kuhinju sa dnevnim boravkom, sat tv, klima uređaj i terasu s pogledom na more. U prizemlju kuče je mali obiteljski restoran sa ponudom doručka, ručka i većere. Za sve naše goste je osiguran parking te vez za brod koji se nalazi odmah ispred kuče.

——————————————————————————————————————–

APARTMAN 2

Apartman je smješten na 1 katu. Predviđen je za ugodan boravak 2 – 3 osobe Ima dvokrevetnu sobu s kuhinjom i pomočnim ležajem, kupaonu, sat tv i klima uređaj. U prizemlju kuče je mali obiteljski restoran sa ponudom doručka, ručka i većere. Za sve naše goste je osiguran parking te vez za brod koji se nalazi odmah ispred kuče.

——————————————————————————————————————–

APARTMAN 3

Apartman je smješten na 1 katu. Predviđen je za ugodan boravak 2 – 4 osobe Ima dvokrevetnu sobu s kuhinjom, kauć na razvlaćenje, kupaonu, sat tv, klima uređaj i terasu s pogledom na more.. U prizemlju kuče je mali obiteljski restoran sa ponudom doručka, ručka i većere. Za sve naše goste je osiguran parking te vez za brod koji se nalazi odmah ispred kuče.

——————————————————————————————————————–

APARTMAN 4

Apartman je smješten na 2 katu. Predviđen je za ugodan boravak 2 – 4 osobe Ima dvije dvokrevetne sobe, kuhinu, kauć na razvlaćenje, kupaonu, sat tv, klima uređaj i terasu s pogledom na more.. U prizemlju kuče je mali obiteljski restoran sa ponudom doručka, ručka i većere. Za sve naše goste je osiguran parking te vez za brod koji se nalazi odmah ispred kuče.

——————————————————————————————————————-

APARTMAN 5

Apartman je smješten na 2 katu. Predviđen je za ugodan boravak 4 – 6 osobe Ima dvije dvokrevetne sobe, kauć na razvlaćenje, kupaonu, sat tv, klima uređaj i terasu s pogledom na more.. U prizemlju kuče je mali obiteljski restoran sa ponudom doručka, ručka i većere. Za sve naše goste je osiguran parking te vez za brod koji se nalazi odmah ispred kuče.

——————————————————————————————————————-

APARTMAN 6

Apartman je smješten na 2 katu. Predviđen je za ugodan boravak 2 – 4 osobe Ima dvokrevetnu sobu s kuhinjom, kauć na razvlaćenje, kupaonu, sat tv, klima uređaj i terasu s pogledom na more.. U prizemlju kuče je mali obiteljski restoran sa ponudom doručka, ručka i većere. Za sve naše goste je osiguran parking te vez za brod koji se nalazi odmah ispred kuče.

Ad Reference ID: 36752f103539219c

No Tags

4,071 total views, 1 today