Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

 

 

APARTMAN KLARA – BAR • City: BAR - UTJEHA
 • Street: UTJEHA
 • Country: Crna Gora
 • Zip/Postal Code: 85000 BAR
 • No. of beds: 10
 • Sea Distance (m): 80 M
 • Sea View: YES
 • Air Condition: YES
 • Parking: YES
 • Balcony / Terrace: YES
 • TV: YES
 • Kitchen: YES

Contact Phone

OO382 69 226 047 00382 69 507 977

Contact Email

markolovic@t-com.me

APARTMAN KLARA – BAR - Opis apartmana

Potpuno nova, prostrana i udobna kuća – apartman “Klara” smještena je na obali Crne Gore u uvali Paljuskovo sa polu-privatnom plažom. “Klara” je savršen izbor za one koji žele miran odmor bez gradske buke i gužve Udaljena samo deset minuta vožnje od gradova Bar i Ulcinj, savršen je izbor za one koji žele posjećivati kulturne-istorijske znamenitosti ali i noćni život na primorju Crna Gore.Mirna, polu-privatna plaža Paljuškovo nalazi se samo 80m od kuće, dok je veća plaža Utejha sa restoranima, kafićima i prodavnicama u prvom susjedstvu Kuća može udobno smjestiti 10 ljudi. Ima 5 spavaćih soba, 3 kupatila, predsoblje, dobro opremljenu kuhinju, kao i veliki dnevni boravak i trpezariju koje vode do dvije velike terase s predivnim pogledom na Jadransko more, plažu i ostrvo Stari Ulcinj Osim dvije velike terase, četiri spavaće sobe imaju vlastite privatne balkone s pogledom na more Kuća ima vlastiti parking, SAT TV, DVD player, audio, roštilj, mašinu za pranje rublja i klima uređaj.”Klara” je oaza mira i tišine, nudi sve što vam je potrebno za ugodan i nezaboravan odmor.

Bar je primorski gradić u Crnoj Gori. Ona ima populaciju od 17,727 (2011 popis). Bar je središte opštine i velike morske luke Crne Gore.Grad Bar je poznat po više naziva, na italijanskom kao Antivari ili Antibari, na albanskom i Tivari, a na latinskom jeziku kao Antibarium.Ime ovog grada je povezano s Barijem u Italiji pošto se ti gradovi nalaze na suprotnoj strani Jadrana.
Bar je grad maslina , morska kapija Crne Gore, mješavina različtih konfesija i nacija, tako da Bar predstavlja mješavinu modernosti, tradicije i ljepote. To je važno i dinamičo ekonomsko središte u Crnoj Gori, ali je takođr grad bogate kulturne i istorijske tradicije. Neka od najvećh civilizacijskih dostignuć Crne Gore nastala su u Baru. Najstariji pisani dokument i najvažnije djelo srednjovjekovne crnogorske književnosti i istorije možete nać ovdje.Grad je služio kao sjedište najstarije vjerske ustanove Crne Gore (Barske nadbiskupija). Jedna od najstarijih svjetskih maslina raste ovdje, Stara maslina na Mirovici, stara preko 2000 godina.
Bogata kulturna i istorijska tradicija ovog područa u kombinaciji s jedinstvenim darovima prirode, pitomom mediteranskom klimom i izvanrednom geografskom pozicijom , privlač veliki broj turista svake godine. S prosječo 270 sunčnih dana godišnje, Bar je jedan od najsunčnijih gradova Mediterana.Bar posjeduje 44 km dugu morsku obalu, sa više od devet kilometara plaža, 67 kilometara obale Skadarskog jezera i gorsko područa sa planinom Rumijom koja dijeli ove dvije vodene površine.Bar je idealno odredište za turiste koji se žele opustiti na predivnim plažama i uživati netaknutoj prirodi, kao i za one koji žele posjetiti brojne kulturna i vjerska mjesta ili provesti svoj dmor u različtim sportskim aktivnostima.

Ad Reference ID: 14553006d7664b49

No Tags

2,506 total views, 1 today