Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

 

 

APARTMAJI IN VILE -PANONSKA VAS – MORAVSKE TOPLICE  • City: MORAVSKE TOPLICE
  • Street: TEŠANOVCI 20
  • Country: Slovenia
  • Zip/Postal Code: 9226 MORAVSKE TOPLICE

Contact Phone

00 386 31 758 000

APARTMAJI IN VILE -PANONSKA VAS – MORAVSKE TOPLICE - Opis apartmana

Panonska vas Moravske Toplice je čarobno, v času ujeto naselje, ki leži na čudovitem stičišču s polji prekmurske ravnice, v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic in le nekaj korakov od največjega golf igrišča v Sloveniji.

Panonsko vas oblikuje sedem, s slamo, kritih hiš. Humane razsežnosti bivanja pa predstavljajo klasična gradnja iz opeke, ometi iz gline, slame in konoplje, ročno izdelano masivno pohištvo, okolju prijazno ogrevanje…

Panonsko vas sestavljajo štiri samostojne hiše za 8 oseb, z nadstandardno opremo, ki smo jim nadeli ime panonske vile, in 11 apartmajev za 2 do 6 oseb, ki so razporejeni v treh hišah. Toplina krtačenega lesa, unikatna nota v dekoracijah, ki spoštujejo duh avtentičnega Prekmurja, neskončen mir, razgledi po prostranih poljih, kulinarična doživetja, razvajanja v termalnih vodah, domačnost, srčnost in gostoljubnost na vsakem koraku… obiskovalcu še dolgo grejejo srce in ohranjajo spomin na nepozabno prekmursko pravljico.

Panonska vas je s svojo edinstveno pozicijo odlično izhodišče za najlepša doživetja, ki ji Prekmurje ponuja. Največje golf igrišče (18 lukenj) v Sloveniji je v neposredni bližini, vodni park Terme 3000 in Sončni park Vivat sta oddaljena le 2 km, tudi do ostalih prekmurskih term je le nekaj minut vožnje (Banovci 8 km, Lendava 15 km, Radenci 10 km). Prav posebno doživetje ponuja slikovito, z vinorodnimi grički prepleteno Goričko, z domačo kulinariko, s kolesarskimi ter pohodnimi potmi in lepotami, ki jih je ustvarila narava. Doživetja pomenijo tudi sproščujoča čolnarjenja po reki Muri, ogledi plantaž paradižnikov in orhidej, obisk Bukovniškega jezera z energijsko zdravilnimi točkami. Izbira je neskončna!

Panonska vas – apartmaji in panonske vile Moravske Toplice vas pričakujejo!

Ad Reference ID: 4652ee01b05ee2f

No Tags

4,331 total views, 2 today