Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

 

☆☆☆

HAPPY MEDULINO APPARTMENT  • City: MEDULIN
  • Street: MUNIDA 122 B
  • Country: Hrvatska
  • Zip/Postal Code: 52203 MEDULIN
  • No. of beds: 5
  • No. of rooms: 1 APARTMAN
  • Sea Distance (m): 600 M

Owner Name

VERA MILIČEVIĆ

Contact Phone

0032 47 931 80 80

HAPPY MEDULINO APPARTMENT - Opis apartmana

Vrlo prostran i odlicno opremljen obiteljski stan s privatnim vrtom, drvenom terasom i valjskim rostiljom za obitelj s troje djece ili pet osoba. Stan se nalazi u niskoj zgradi od 2 kata i ukuplno 6 stanova, i ima dva ulaza, zajednicki s ostalim stanarima i svoj privatan ulaz kroz vrt. Vrt je bogat mediteranskim biljkama i obezbjedjuje odlicnu svjezinu u vrucim ljetnim danima. Stan je potpuno opremljen s televizorom, masinom za ves, masinom za posudje,bibliotekom itd.Cijena ukljucuje ciscenje, posteljinu, rucnike kao i sve troskove u stanu kao sto su voda i struja. Za duzi boravak cijena je niza. Moguce iznamljivanje na dugorocan period.

————————————————————————————

Medulin, nekad ribarsko naselje, a danas velika turistička atrakcija, nalazi se u južnoj Istri, 8 kilometara istočno od Pule. Općina Medulin se sastoji od 4 naselja koja imaju ukupnu površinu od 32 km² s oko 6000 stanovnika .Većina žitelja Medulina žive i dišu s turizmom koji na ovom području ima bogatu tradiciju.
Zbog potrebe za što boljim i ljepšim izgledom mjesta, već davne 1909. godine organizira se Društvo za proljepšavanje Medulina. Vjerovatno već tada Medulin postaje jedan od najznačajnijih turističkih centara Hrvatske. Povijest Medulina seže u doba prapovijesnih naselja na čijim je ostacima sagrađen, te su još i danas vidljivi tragovi suhozidova na uzvisinama opasani koncentričnim krugovima. U srcu medulinskog zaljeva nalazi se Vižula, antički kompleks iz 4. stoljeća prije nove ere. Od sakralnih objekata najznačajnija je crkva Sv. Agneze, jedinstvena po svoja dva zvonika visoka 33 metra.

Ad Reference ID: 860558835c986f69

No Tags

1,065 total views, 2 today